Constantijnlaan 2, 4101 JK Culemborg info@cicoco.nl +31 345 778 077

Diensten

Cicoco richt haar dienstverlening op kinderen, ouders en scholen. Elke groep heeft haar eigen specifieke behoeften die alle het kind centraal stellen.

Kinderen

Elk kind wordt als onderzoeker geboren; laten we die onderzoekende geest voortdurend stimuleren.
Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen manier van leren. Het leren, zoals dat op school wordt verwacht, gaat niet altijd als vanzelf. Misschien heb je moeite om het onderwijstempo bij te houden, heb je moeite met bepaalde leerstofonderdelen en/of leren leren en zie je jouw cijfers afzakken. Graag helpen wij jou verder. We zullen op zoek gaan naar jouw hulpvragen en aansluiten bij kwaliteiten en mogelijkheden.

Scholen

Een leerkracht legt de basis voor een gelukkige toekomst van een kind
Scholen zijn voortdurend in ontwikkeling. Door de vele veranderingen in het onderwijs is het een uitdaging om focus te houden. Wij begeleiden scholen op het gebied van diverse onderwijsthema’s in de vorm van lezingen, workshops, trainingen, coaching en visietrajecten. In een vrijblijvend inventarisatiegesprek kunnen we gezamenlijk onderzoeken waar Cicoco uw school toegevoegde waarde kan bieden.

Ouders

Ouders zijn het belangrijkste rolmodel in de eerste levensjaren van een kind.
Ouders weten als geen ander hoe hun kind in elkaar steekt. Onze ervaring wijst uit dat ouders zelf aan kunnen geven wat hun kind nodig heeft om optimaal tot ontwikkeling te komen. Op sommige momenten kan extern advies verhelderend zijn. Bij CiCoCo kun je terecht met hulpvragen op het gebied van zowel de cognitieve, didactische ontwikkeling als de sociaal- emotionele ontwikkeling (gedrag).