Constantijnlaan 2, 4101 JK Culemborg info@cicoco.nl +31 345 778 077

Wat anderen zeggen

Onze zoon is in één maand tijd erg vooruitgegaan voor het vakgebied spelling, onder andere door de prismabril, de lessen van Cinda en natuurlijk het hele harde werken van hemzelf. Wanneer wij deze weg 3 jaar eerder waren ingeslagen weet ik niet of er sprake geweest zou zijn van dyslexie. De supergoede lessen van Cinda hebben onze zoon in zeer korte tijd van een V- score naar een II- score geholpen. Ongelofelijk en heel fijn!
Deze referentie kiest er voor anoniem te blijven, Een ouder
Onze oudste dochter is hoogbegaafd en liep in groep 7 en in het begin van groep 8 helemaal vast. Zij raakte onzeker over haar kunnen en scoorde onder haar niveau. Cinda heeft haar geholpen de opgelopen hiaten in een heel korte tijd te dichten en heeft onze dochter inzicht geboden in hoe zij leert. Na drie ochtenden bij Cinda was onze lieve onzekere dochter weer een meisje vol van vertrouwen in zichzelf en haar talenten.
 
CiCoCo werkt vanuit een vriendelijke en open benadering naar het kind waardoor een heel vertrouwde sfeer ontstaat. Door de hulp van Cinda heeft Julia haar motivatie voor het leren en haar nieuwsgierigheid naar nieuwe complexe vragen weer hervonden. Dit heeft geresulteerd in het voor onze dochter best passende schooladvies voor het VO. Gemotiveerd en vol vertrouwen begint zij na de zomer in de brugklas van het gymnasium.

 

Joris en Brigitte te Gussinklo-Ohmann, Ouders Julia
Ik werk sinds een jaar samen met Cinda Kerstens voor het opzetten van een groep bij mij op school voor hoogbegaafde kinderen ‘Explora’. Wat al bijzonder prettig werkt is Cinda haar enorme betrokkenheid bij dit onderwerp. Ze weet als geen ander hoe het is om een hoogbegaafd kind te hebben en weet dit ook te vertalen naar school.
 

Cinda wist structuur aan te brengen in de Explora groep, ze heeft een schat aan ideeën en wil dit ook graag delen om een school en het kind er beter van te laten worden. We hebben Cinda ingezet als teamtrainer (taxonomy van Bloom), als critical friend en als adviseur. Daarnaast heeft ze ook enkele kinderen van Explora onderzocht. Ik kan altijd snel bij Cinda terecht voor vragen. Het werkt heel fijn met haar. Ik zou haar aan iedereen aanraden. Zonder Cinda waren we nu nog niet op het punt waar we nu zijn.

Gina Mimpen, Directeur OBS 't Baken, Wijk bij Duurstede