Constantijnlaan 2, 4101 JK Culemborg info@cicoco.nl +31 345 778 077

Mindful Parenting

Waarom de training Mindful Parenting?
Ouderschap is een intense, dankbare en uitdagende job. De dagelijkste hectiek kan veel stress en spanningen opleveren. Je hebt veel te doen en het gevoel achter de feiten aan te hollen. Hierdoor ben je niet altijd in de gelegenheid te genieten van de dingen die je doet. Op die momenten verlopen interacties met je kinderen vaak op de automatische piloot. Je reageert impulsiever, bent sneller geïrriteerd en minder flexibel. Je handelt vanuit een doe-modus en bent gericht op het nastreven van gestelde doelen. De kans bestaat dat je hierdoor de ervaring van “in het moment zijn met de kinderen” misloopt.
Mindful Opvoeden gaat over aanwezig zijn in het hier-en-nu. De volledige aandacht hebben voor de werkelijkheid, het “zijn” in plaats van “doen”.

Het doel
Het doel van deze training is dat jij als ouder, door jouw aandachtspier te oefenen, minder stress en meer vriendelijkheid ervaart. Hierdoor kun je bewustere keuzes maken in een opvoedsituatie. Deze training helpt jou op stressvolle opvoedmomenten niet op een automatische manier te reageren naar je kind. Je leert een onderbreking tot stand te brengen tussen jouw lichamelijke sensatie, gedachten en jouw reactie naar je kind. Zie voor verdere informatie, dit artikel.

De training bestaat uit
[circle_arrow_list]

  • Een telefonische intake
  • 8 wekelijkse groepssessie van 2 uur
  • Een flow-up bijeenkomst 8/9 weken later
  • Huiswerk, ongeveer 30 minuten per dag
[/circle_arrow_list] Data
Woensdagen
09.30 – 11.30 uur: 9, 16, 23, 30 sept., 7, 14, 28 okt., 4 nov. 2015 en 6 jan. 2016
Donderdagen
19.30 – 21.30 uur: 10,17, 24 sept., 1, 8, 15, 29 okt., 5 nov., 2015 en 7 jan. 2016

Locatie
De bijeenkomsten vinden plaats in Culemborg. De locatie wordt nader kenbaar gemaakt.

Aanmelden
Klik hier

Kosten Summer Sale
Wanneer je je deze zomer nog aanmeldt, bieden wij jou de mindful parenting training aan voor 380 euro!

Daarnaast bieden wij jou de gelegenheid, de eerste 5 bijeenkomsten bij te wonen voor 215 euro. Na afloop van deze 5 bijeenkomsten kun je aangeven of je de training wilt beëindigen of wilt voortzetten.

Via deze link kun je het boek, dat tijdens de training wordt gebruikt, bestellen.

Comments are closed.